BN Bank kredittkort

Med et kredittkort fra BN bank vil du alltid være klar for uforutsette hendelser. Et kredittkort er alltid lurt å benytte seg av når du er på reise eller handler på nett. BN Bank sitt kredittkort kommer med mange gode fordeler og gunstige vilkår. Du vil alltid ha oversikt over transaksjonene dine i nettbanken til BN Bank.

Fordeler

Det kommer mange fordeler med BN Bank sitt kredittkort. Her vil du få en reise- og avbestillingsforsikring innbakt i kortet, hvilket betyr at det alltid vil lønne seg å bestille reiser med kredittkortet. I tillegg vil du få en forsikring som dekker egenandel på leiebil på opptil 12 000 kroner. Det kan fort oppstå skader på leiebiler og med denne forsikringen slipper du å betale dyre forsikringer som ofte kommer med leiebiler i utlandet.

 

Det er også helt gebyrfritt å gjøre uttak i utlandet og kontaktløs betaling er også tilgjengelig på de brukerstedene som tilbyr dette. Med et kredittkort fra BN Bank kan du føle deg litt tryggere og sikrere mens du er på reise. Det finnes også store fordeler ved å benyttet kredittkortet til netthandel. Da kan du få se varen før du velger å betale for den. Det gir også en ekstra trygghet i de tilfellene hvor varen ikke blir levert.

 

Nedbetalingen på et BN bank kredittkort er også veldig fleksibel. Her påløper det ingen renter dersom du betaler fakturaen ved forfall. Det er også mulig å utsette betalingen og fortsatt få gode renter på kortet. Med et kredittkort fra BN Bank vil du også være ekstra rustet mot svindel når du handler på nett. Da kan du benekte kjøpet når fakturaen kommer.

 

Dersom du blir svindlet på en vanlig brukskonto, vil midlene dine forsvinne og kontoen ofte bli tømt. Ettersom en kredittkort regning blir betalt på etterskudd, slipper du å bekymre deg for dette. Det er også mulig å benytte seg av samme kode på kredittkortet som du har på ditt vanlige bankkort. Dersom du har begge kontoene dine i BN Bank, vil det også være enkelt og få oversikt over transaksjoner i nettbanken og mobilbanken.

Kriterier og informasjon

Det er enkelt å søke om et BN Bank kredittkort så lenge du oppfyller kravene og kriteriene til banken. Det vil ikke påløpe noen ekstra kostnader dersom du skulle miste kortet og ha behov for et erstatningskort. Det foreligger heller ingen årspris på kortet. Et BN Bank kredittkort kommer ikke med gebyrer på varekjøp eller kontantuttak i utlandet. Dersom du gjør et kontantuttak i en minibank i Norge, vil dette koste 40 kroner samt 1 % av uttaket.

 

Ønsker du å overføre penger fra kredittkortet til en annen brukskonto, vil dette koste 25 kroner samt 1 % av det overførte beløpet. Du får en rentefri betalingsutsettelse på opptil 45 dager. Den effektive renten ligger i skrivende stund på 23, 90 %, mens den nominelle renten ligger på 21, 62 %. Dersom du betaler regningen med eFaktura vil dette være kostnadsfritt, men det påligger en 45 kroners gebyr på papirfaktura.

 

nb_NONorsk bokmål