Bolig og Næringsbanken

Bolig og næringsbanken er et av flere større aktører som driver med bankvirksomhet i Norge. For deg som kunde er dette en bank som ønsker å forenkle din hverdag enten du er privatperson eller bedriftskunde. Hovedkontoret til bolig og næringsbanken ligger i Trondheim, men med kontorlokaler også i Oslo. På papiret er det Sparebank 1 som er hovedeier av Bolig og Næringsbanken, og støtter banken sin form for digitalisering. Bolig og Næringsbanken er nemlig tilgjengelig på nett og mobil.

Dette var den første banken som tilbød kundene muligheten til å opprette nettbank når den tjenesten ble tilgjengelig for mange banker, og det var først mulig med BankID. Bolig og Næringsbanken er en aktør som alltid er frempå og tenker nytt hele tiden. Banken tar sjanser og ender opp med å levere de produktene og tjenestene som kunden selv ønsker. Liker du gode digitale løsninger? Da er Bolig og Næringsbanken et godt valg for deg.

Dine lånemuligheter hos Bolig og Næringsbanken

Hos Bolig og Næringsbnaken får du gode lånemuligheter, og det er med god samvittighet at du kan ta opp et lån hos denne fantastiske banken. Du kan få muligheten til å bli innvilget blant annet boliglån, noe som kan være utfordrende hos mange andre banker. Deres konkurrenter gir kundene begrensende muligheter, og det er nettopp dette Bolig og Næringsbanken utfordrer på. Boliglån hos denne banken er ikke som andre boliglån, og du kommer til å bli meget fornøyd med denne tjenesten levert av Bolig og Næringsbanken.

Du kan også få billån og forbrukslån hos Bolig og Næringsbanken. Med billån kan du gi deg selv større spillerom for bruken av bil, og dette kommer godt med dersom du har en arbeidsplass som er langt unna ditt hjem. Hos Bolig og Næringsbanken kan du låne opptil 100% av kjøpesummen, og dette kommer med en gunstig rente som gir deg en enkel nedbetalingsplan. Muligheten for forbrukslån er også tilgjengelig for deg, og her kan du søke om å låne inntil 400 000 kr med en nedbetalingsplan på 10 år.

Super60 – For deg som er over 60 år

Det sies at du skal nyte din tid som pensjonist, og det er nettopp dette Bolig og Næringsbanken har å by på for deg som er over 60 år gammel. Du kan få lån og løsninger tilpasset deg og din situasjon, og dette skreddersyr banken for deg. Du behøver ikke å tenke på gebyrer eller unødvendige betalinger som kommer i tillegg til din løsning for daglig bruk. Her kan du bruke nettbank og mobilbank helt uten bekymringer.

Bolig og Næringsbanken gir deg også gode sparemuligheter for din pensjonisttilværelse. Dersom du ikke har klart å lage deg en spareplan, så hjelper de deg å finne en riktig løsning. Dette kan være uavhengig v om du sparer for nå eller sparer for fremtiden. Har du planer om å gjøre innskudd på en sparekonto? Da kan du være trygg på at du får god rente på dine innskudd hos Bolig og Næringsbanken. Benytt deg av denne flotte banken i dag for å få fleksibiliteten du behøver!

nb_NONorsk bokmål