Smålån

Ønsker du å gjøre noe som ikke koster så mye penger? Men allikevel har du ikke penger akkurat nå. Da kan smålån være et alternativ. Men husk at selv smålån skal betales tilbake igjen det som alle andre typer lån. Så hvis det frister veldig med litt raske penger og du egentlig ikke har råd til å låne penger akkurat nå. Da bør du lukke nettsiden og heller vente med det du hadde tenkt å gjøre. Du må ikke ut å reise, eller kjøpe det du ønsker å kjøpe om du ikke har penger til å betale tilbake igjen beløpet du skal låne må betales tilbake igjen.

Hva kan jeg bruke smålån til?

Etter du har lånt penger kan du bruke et smålån på akkurat samme måte som et forbrukslån. Smålån er lån uten sikkerhet hvor du ikke trenger å bekymre deg for at banken skal spørre deg hva du ønsker å bruke pengene dine på. Smålån kan du bruke til akkurat hva du måtte ønske.

Eksempler på hva personer bruker et smålån til:

  • Reparere bilen
  • Reparere småfeil i huset
  • Uforutsette utgifter

Hvor kan jeg få et smålån?

Ønsker du kun et lite lån kan du finne aktuelle her: lånekalkulator.

Refinansiering

Har du lått lån her og litt lån der, så kan du så klart bruke et smålån til å betjene lån andre steder. Så smålån kan også passe til refinansiering av lån. Husk at refinansiering skal hjelpe deg med å få kontroll over dine lån. Ikke skaffe deg flere problemer. Eller få renten høyre opp. Les vilkårene nøye før du bestemmer deg.

Hvem kan søke?

Dette varierer ifra bank til bank. Men dette er noe som går igjen i de fleste bankene:

  • Over 18 år, noen steder må du være over 25 år
  • Skattet til Norge i over 3 år
  • Fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger

Sørg for at du leser vilkårene til banken før du søker. Hvis du ikke er gammel nok så vil søknaden din automatisk bli avslått av banken.

 

nb_NONorsk bokmål