DNB Bank kredittkort

DNB er en av Norges største banker, og har derfor et bredt utvalg av kredittkort tilgjengelig for sine kunder. Her finnes det et kort som er tilpasset de aller fleste livsfaser. Hvert kort vil ha unike fordeler og kriterier, men for å kunne få et Mastercard fra DNB foreligger det et krav om en kredittvurdering.

 

Når det kommer til kredittkort gir DNB deg flere ulike valg. Det hvite kortet passer godt for de som er studenter, lærlinger eller er i førstegangstjenesten. Sølvkortet er et annet kredittkort som passer godt til handel på nett, uttak, varekjøp og kontaktløse betalinger både i innland og utland. Et sagakort har mange av de samme bruksområdene som et sølvkort, mens et Private Banking-kort kun er forbeholdt en viss kundegruppe.

 

Det mest vanlige kredittkortet er et DNB Mastercard, og her er det mange goder og fordeler å hente. Kortet har ingen årsavgift og dette er et Mastercard alle kan søke om. Du behøver nemlig ikke å være en eksisterende kunde for å innvilget dette kortet. Søknadsprosessen vil ta for seg en kredittvurdering og du vil raskt få svar på søknaden din.

Fordeler

Har du et DNB Mastercard får du en rekke fordeler. Her blir det blant annet utdelt SAS EuroBonus-ekstrapoeng for hver gang du benytter kortet. Dette er en fordel som mange reiseglade setter pris på. I tillegg blir det utdelt en god rabatt på drivstoff. Den ligger nå på 3 % og inkluderer varekjøp som blir gjort på alle bensinstasjoner i både inn- og utland. Dette gjelder på kjøp som er på opptil 50 000 kroner per kalenderår.

 

Du får også innbakt forsikringer i ditt DNB Mastercard. Disse består av en kjøpsforsikring på varer som koster mellom 1 000 og 25 000 kroner. I tillegg kan du nyte godt av en reiseforsikring hvilket gir deg en ekstra trygghet når du er på ferie. Godene ved et DNB Mastercard er mange, her er det også flere rabatter å hente hos både butikker og restauranter. Varekjøp og kontantuttak er også selvfølgelig tilgangen verden over.

Kriterier og informasjon

Den nominelle renten på et DNB Mastercard ligger på 19,20 %, mens den effektive renten ligger på 23, 80 %. Her foreligger det ingen årsgebyr og du får en rentefri kreditt periode på opptil 45 dager. I tillegg kan du benytte deg av fleksible nedbetalinger. En stor fordel med et DNB Mastercard, er at du ikke behøver å være kunde for å søke om kortet.

 

DNB tilbyr en rekke ulike kredittkort, hvor du kan velge mellom et Hvitt Mastercard, Sølv Mastercard, Saga Mastercard, eller et vanlig DNB Mastercard. Kriteriene og rentene kan variere alt ettersom hvilket kort du velger. Ønsker du å benytte deg av et kredittkort fra DNB, kan det være lurt å kontakte en rådgiver for å finne ut hvilken løsning som passer best for deg.

 

nb_NONorsk bokmål