Instapay Mastercard

Instapay Mastercard er et kredittkort som blir gitt av Instabank. Dette kredittkortet er kjent for ha en særdeles god rente på bare 14,9 %. I motsetning til andre kredittkort på markedet hvor renten vanligvis ligger på 22-24 %, kan Instapay Mastercard derfor gi deg en langt bedre rente enn vanlig. Instapay Mastercard har et av markedets laveste renter når det kommer til kredittkort.

 

En av forskjellene som skiller Instapay Mastercard fra andre klassiske kredittkort, er tidsrommet hvor renten regnes fra. Med et Instapay Mastercard blir nemlig renten regnet fra kjøpstidspunktet. Dette betyr at det ikke har en rentefri periode i starten når du får kortet.

 

Dersom du vanligvis liker å betale ned kredittkortet i løpet av den første måneden, er ikke Instapay Mastercard nødvendigvis det riktige valget for deg. Men dersom du pleier å betale ned kredittkortregningen over lengre tid, har du altså nå muligheten til å få en lavere rente dersom du bytter til et Instapay Mastercard.

Fordeler

Et Instapay Mastercard kommer med en rekke fordeler. Blant annet kan du få tilgang til eksklusive rabatter og tilbud dersom du betaler med kortet. Det er mulig å benyttet kortet i alle utsalgssteder og minibanker som godtar Mastercard. Dette gjelder over hele verden og ikke bare i Norge. Du betaler helt enkelt ved å benytte deg av «tappe»-metoden.

 

Logger du deg inn på nettsiden til Instabank, vil du også få en full og detaljert oversikt over dine transaksjoner. Det er mulig å få opptil 100 000 kroner i kreditt, og du får en av de laveste rente som finnes på markedet. Dersom du liker å betale ned regningene over tid, kan du vinne mye på denne lave renten.

Kriterier og informasjon

Søknadsprosessen for et Instapay Mastercard er enkel og kan gjøres over nett. Du vil raskt få svar og kunne benytte deg av kortet dersom du fyller kriteriene. For å kunne søke om kredittkortet er du nødt å ha fylt 23 år. Det er også et krav om at du ikke har betalingsanmerkninger samt en bruttoinntekt på over 250 000 kroner i året.

 

Det foreligger også et krav om at din eksisterende gjeld ikke kan være på mer enn fem ganger din brutto inntekt. Instabank vil også vurdere om du har muligheten til å takle en eventuell renteøkning på rundt 5 % av din eksisterende gjeld.

 

Med et Instapay Mastercard foreligger det ikke noen etableringsgebyr, årsavgift eller gebyrer på varekjøp. Derimot vil det være et 40 kroners termingebyr og et gebyr på 50 kroner per transaksjon i minibankgebyr. Her kan det også forekomme eventuelle gebyrer fra den aktuelle minibankoperatøren. Valutapåslaget ligger på 2 % per transaksjon.

 

I starten av hver måned vil du få en faktura. Her velger du om du vil betale ned hele beløpet med en gang, eller vente. Det vil kun stå oppført et minimumsbeløp på fakturaen. Instapay Mastercard kan brukes overalt hvor de godtar Mastercard. Dette betyr at du kan benytte kortet i over 24 millioner nettbutikker, butikker samt minibanker verden over.

 

 

 

nb_NONorsk bokmål