Bank2

Det finnes en god del banker på det norske markedet som kjemper om å være den aller beste banken for alle nordmenn. Bank2 er banken som hjelper deg med å komme ut av økonomiske problemer, og gir deg tilretteleggingen du trenger. Bank2 ble etablert i 2005 og har sitt hovedkontor i Oslo. Deres spesialisering på refinansiering av gjeld for personer og bedrifter har blitt meget populært blant mange nordmenn, og det er heller ingen grunn til at du ikke skal velge denne fantastiske banken.

 

Hos Bank 2 kan du bryne deg på alt fra refinansiering med sikkerhet, boliglån, mellomfinansiering dersom du trenger det, og sist men ikke minst likviditetslån. Dersom du ikke får innvilget ditt lån hos en annen bank, så er Bank2 der for deg. Dette er banken som oppfattes som en nisje, og byr på gode individuelle løsninger for deg og din privatøkonomi. Dersom du ønsker å ta opp et lån, så vil du også stille sikkerhet i dine eiendeler, og dette kan være alt fra pant i bolig, bil eller båt.

 

Opprett forskjellige kontoer

Bank2 byr på fleksible løsninger og gir deg en god mulighet til å strukturere og rydde opp i din privatøkonomi. Her tilbys det alt fra brukskonto, sparekonto, bankkort, nett og mobilbank til bedriftskonto. Det betyr at du som kunde hos Bank2 får muligheten til å få god kontroll på din økonomi. Dersom du ikke er typen som ønsker å opprette budsjetter for deg selv, så er sparekontoen som Bank2 tilbyr et at de bedre løsningene for deg.

 

Brukskonto er meget viktig for mange. Hvis du er over 18 år, så får du muligheten til å opprette en brukskonto direkte hos Bank2. Dette er den best brukte kontoen for de fleste, og det gir deg muligheten til å benytte en konto hvor du kan motta din lønn eller trygd på. Samtidig er bankkontoen knyttet til et bankkort som du kan benytte, og det er nettopp dette bankkortet som fremmer Bank2. Dersom du ønsker å benytte flere brukskontoer, så er muligheten der for deg.

Løsninger for lån

Noen nordmenn kan finne på å refinansiere sine lån, og hos Bank2 får du muligheten til nettopp dette. Bank2 gir deg muligheten til å refinansiere ditt lån, men med sikkerhet. Dette er for å gi banken økonomisk trygghet i ekstraordinære situasjoner. Hvis det skulle vise seg at du også har betalingsanmerkninger, så vil banken se over dette. Men hos Bank2 tilbyr deg lån med sikkerhet i egen bolig, til tross for betalingsanmerkninger. De tar kontakt og skreddersyr den beste løsningen for din privatøkonomi.

 

Det viser seg at det stadig er vanskeligere å få boliglån hos norske banker. Bank2 derimot gir deg en annen mulighet til å få boliglån, og det er dette som skiller banken fra sine konkurrenter. Hos Bank2 får du som er frilanser eller selvstendig næringsdrivende boliglån. Dette kan gi deg muligheten til å komme inn på det norske boligmarkedet. Bank2 byr med andre ord på trygghet og fleksibilitet. Hvis du vil få orden på din privatøkonomi eller ønsker å komme inn på det norske boligmarkedet, så er Bank2 muligheten for deg!

nb_NONorsk bokmål