Lendo

Lendo er en finansiell institusjon som hjelper mennesker med å refinansiere dyre smålån, kredittkort og forbrukslån. Lendo er en finansagent og hjelper derfor kundene med å sende søknader om refinansiering til 16 forskjellige banker. Deretter vil kundene ha muligheten til å sammenligne tilbudene og velge det lånet som gir best vilkår og passer dem best.

 

Lendo samarbeider med en rekke kjente banker. På listen finner vi Gjensidige Bank, Santander Consumer Bank, Ikano Bank, Ya Lånet/Resurs Bank, Svea Finans, BB Bank, Nordax Bank, MyBank, Avida, BN Bank, Instabank, re:member, BRAbank, EasyBank, Bank2 og Express Bank. Lendo er en trygg finansagent som er regulert gjennom retningslinjene gitt av Finanstilsynet.

 

Lendo er en solid og trygg bank med en rekke samarbeidspartnere i ryggen. De er nemlig en del av det kjente Schibsted-konsernet som er et av Nordens største og ledende mediekonsern. Dette konsernet eier blant annet store medieselskap som Aftenposten, VG og Finn.no. Lendo er ikke bare etablert i Norge, men opererer også i Danmark, Sverige, Østerrike, Polen og Finland.

Finansielle tjenester

Finansagenten Lendo hjelper kundene sine med å innfri gammel gjeld og dyre smålån. Dette kan for eksempel være situasjoner hvor noen har opparbeidet seg mye gjeld og månedlig betaler ned på dyre renter. Ved å refinansiere disse lånene, tar kunden opp et nytt lån for betale ned den eksisterende gjelden.

 

Fordelene med refinansiering er at kunden nå kun trenger å forholde seg til ett lån og en regning i måned. Et refinansieringslån kommer som regel med langt bedre vilkår og betingelser enn hva de opprinnelige lånene hadde. Derfor er det også mulig å spare penger på refinansiering, samtidig som økonomien blir mer oversiktlig.

 

For å hjelpe kundene med å få de beste betingelsene, vil Lendo sende den samme lånesøknaden til alle sine samarbeidspartnere. Disse 16 banken vil deretter komme med sitt tilbud og kunden vil selv kunne velge det lånet de mener passer dem best. Ved å sammenligne de ulike tilbudene, vil kunden kunne få en oversikt over hvilken bank som gir de beste vilkårene.

 

Det er selvfølgelig mulig å gjøre denne prosessen på egenhånd, men da er du nødt å sende en ny søknad til hver bank. Ved hjelp av Lendo behøver du kun lage en søknad, som Lendo deretter vil sende videre. Søknaden kan de lage for deg basert på informasjonen du gir til finansagenten. Tilbudene vil deretter komme til deg i løpet av 24 timer, og du har 30 dager på deg til å velge det tilbudet som passer deg best.

Oppsummering

Lendo er en finansagent som samarbeider med 16 ulike banker. De hjelper kundene sine med å refinansiere dyre smålån, forbrukslån og kredittkortgjeld. Ved hjelp av Lendo får du en rekke tilbud innen 24 timer, som du deretter har 30 dager på deg til å velge fra. Dette er kostnadsfri prosess og du står fritt til å velge det lånet som passer din økonomi best.

 

Lendo operer i en rekke land, inkludert hele Skandinavia. De har mange samarbeidspartnere i ryggen og er en del av Schibsted-konsernet. Dette er et av Nordens største mediekonsern og du kan derfor være trygg på at dette er en solid og trygg finansiell institusjon.

 

nb_NONorsk bokmål