Nordea Bank Norge

I disse tider finner vi stadig nye og mer moderne banker på det norske markedet. Nordmenn er også mer åpne for å bytte bank enn noen gang, og det hjelper på når man da har et hav av ulike banker å velge mellom. Et sikkert og godt valg gang på gang er nok Nordea Bank Norge. Dette er banken for deg som ønsker mer spillerom og trygghet. Nordea Bank Norge ble etablert så tidlig som i år 2000, og har hele 31.569 ansatte.

 

Nordea Bank Norge er et nordisk finanskonsern med hovedkontor i Helsingfors. Det har en blanding av Norske, svenske og danske røtter i seg ettersom konsernet ble etablert gjennom oppkjøp og fusjoner fra år 1997 til og med år 2000. Det var denne veien som førte til at Nordea Bank Norge ble den aktøren som de er i dag. I Norge vil du finne Nordea sine lokaler spredt over store deler av landet, og dette er et av de mest populære valgene blant mange nordmenn når det kommer til tjenester for bank.

Privatperson og bedrift

Nordea Bank Norge byr på to forskjellige løsninger for sine tjenester. Dersom du er privatperson, så får du skreddersydd et helt eget kundeforhold hos denne unike banken, og det samme gjelder dersom du er kunde som en bedrift. Som privatperson kan du blant annet få et finansieringsbevis som gir deg muligheten å bevise hva du kan kjøpe for, og at du har muligheten til å betale for det du ønsker å kjøpe. Dette kan blant annet være nyttig ved kjøp av leilighet eller leie av bolig.

 

Som om det ikke var nok, så byr Nordea Bank Norge på en rekke andre tjenester og gode løsninger. Dersom du har gjeld hos en annen bank, så er det mulig å samle små lån i ett lån hos Nordea Bank Norge. Dette gjør at du får muligheten til å senke dine månedskostnader for lån som du har tatt opp. Det kan komme godt med dersom du har begrensninger i din privatøkonomi. Nordea Bank Norge hjelper også din bedrift med å ta det neste steget, uansett hvilken bransje din bedrift er i. Du kan lese mer om deres finansieringsguide på hjemmesiden til Nordea Bank Norge.

Kundeservice

Det finnes en helt egen side på Nordea Bank Norge hvor du kan finne og søke etter spørsmål du måtte lure på. Her får du svar på det meste som er av spørsmål, men også gode tips for hvordan du kan få full nytte av Nordea Bank Norge sine tjenester. Hvis du ønsker å komme i kontakt med en konsulent, så er ikke det heller noe problem.

 

Du kan enkelt benytte deg av knappen for Chat som er på hjemmesiden, også vil du få muligheten til å komme i kontakt med en kompetent konsulent. Her kan du stille spørsmål om pensjon og sparing, lån og kreditt og en rekke andre spørsmål du måtte lure på. Dersom du ønsker å benytte deg av en ekstraordinær bank, så er Nordea Bank Norge banken for deg!

nb_NONorsk bokmål