Instabank

Instabank er et unikt og relativt nytt finansieringskonsept. Denne banken ble skapt for å være en heldigital bank, og så først dagens lys i 2016. På kun få år har Instabank klart å opparbeide seg en rekke kunder og konkurrerer nå med noen av landets største banker. Dette er en bank som fokuserer sterkt på innovative løsninger og gode kundeopplevelser.

Ved hjelp av teknologi ønsker Instabank å tilby sine kunder gode vilkår og betingelser, og gi dem skreddersydde lån og finansielle tjenester. Blant tjenestene som tilbys av Instabank, finner vi blant annet kort, sparing og lån. Målet til Instabank er å muliggjøre både de små og store ambisjonene til sine kunder. På kun fire år har denne banken klart å stille seg sterkt på det konkurransedyktige markedet i Norge.

Finansielle tjenester

Blant de finansielle tjenestene til Instabank finner vi lån, kort og sparing. Under kategorien kort er det mulig å søke om et Instapay Mastercard. Dette er et kredittkort som kommer direkte fra Instabank, med en veldig gunstig rente på bare 14,9 %. Dette betyr at Instapay MasterCard er et av kortene på markedet med lavest rente.

Dersom du ønsker å starte med sparing, kan Instabank også her by på en av markedets beste renter. En stor fordel med dette tilbudet er du enkelt kan starte sparingen digitalt. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et skjema på den heldigitale banken, og deretter vente på en bekreftelses e-post med elektronisk signering. Når dette er gjort, kan du starte sparingen som kommer med en rente på 1,80 %.

Lån

Instabank har spesialisert seg på lån og derfor er dette den kategorien med flest tilbud. Her kan du søke om både refinansiering og forbrukslån, så vel som lån med sikkerhet og lån til diverse kjøretøy og båt. Instabank vil hjelpe deg med å finne et lån som er skreddersydd for din økonomiske situasjon. En stor fordel er igjen at hele prosessen foregår på nett.

Instabank kan skilte med noen av de beste lånebetingelsene på markedet i dag, og her behøver du kun å betale en gang i måneden. Selv om dette er en heldigital bank, vil det alltid være mulig å kontakte kundeservice via e-post eller telefon.

I kategorien for kjøretøy og båt finnes det både billån, båtlån og MC-lån. Med disse lånene er det lett å skaffe seg det kjøretøyet du har alltid har drømt om. Et MC-lån kan benyttes til enten kjøp av motorsykkel eller scooter. Også her vil alle søkeprosesser være nettbasert. Instabank er kjent for å gi søkere raske svar på søknader.

Oppsummering

Instabank er en heldigital bank som raskt har klart å skaffe seg flere kunder her i Norge. Dette er en bank som tilbyr finansielle tjenester innen lån, kort og sparing. En stor fordel med Instabank er at alle søknadsprosesser vil skje digitalt.

Med digitale løsninger behøver du aldri å dra til en fysisk bank, men kan gjøre både søknader og signeringer over nettet. Instabank streber etter å gi sine kunder innovative og effektive finansielle tjenester, som er skreddersydd hver enkelt kundes personlige økonomi.

nb_NONorsk bokmål