Santander Consumer Bank

Santander er en av verdens største banker og har en lang historie i Norge. I Norden leverer Santander en rekke forskjellige banktjenester, blant annet lån og kredittkort, sparing og forsikring. I Norge har Santander hovedkontoret sitt i Lysaker i tillegg til et kontor i Stavanger. Santander i Norden har over 1 500 ansatte og 1 500 000 fornøyde kunder. I tillegg kan banken skilte med over 10 000 ulike partnere.

Finansielle tjenester

Santander tilbyr både sparing, kredittkort, lån og forsikringstjenester. Dersom du ønsker å starte sparing hos Santander, kan du fryde deg over at de har en av markedets beste renter. Ettersom Santander Consumer Bank er en av verdens største banker, vil du også kunne være sikker på at dette er en trygg og solid bank å spare i. Her kan du velge mellom en høyrentekonto eller en sparekonto.

 

Fordelene med å spare hos Santander, er at du ikke behøver å bekymre deg for gebyrer og bindingstid. Her er det også et ubegrenset antall uttak og du får renter inn på kontoen din hver eneste måned. Santander kan skilte med at de gir sine kunder en solid og trygg bank i ryggen.

 

Når det kommer til kredittkort kan Santander Consumer Bank tilby tre ulike alternativer. Det første alternativet er Gebyrfri Visa. Dette er et kort som alltid vil være gebyrfritt, til og med ved bruk i utlandet. Det andre alternativet er et Santander Red-kort. Her vil du få en av markedets aller beste renter på kredittkort, og dette kortet egner seg godt til de største utgiftene.

 

Til slutt kan du velge et Flexi Visa kort. Her du 4 % på en kategori du velger helt selv. Dette kan blant annet være sko og klær, drivstoff, sportsutstyr eller elektronikk. Hvis du er en Manchester United fan, vil du også kunne benytte deg av et helt eget United VISA-kredittkort. Du finner mer informasjon om de ulike kortene og deres goder på Santander sine nettsider.

Lån

Hos Santander er det mulig å ta opp en rekke ulike typer lån. De to mest populære låneformene er i dag billån og forbrukslån. På listen finner vi også caravanlån, MC-lån, båtlån, ATV- og snøscooterlån, refinansiering og privatleasing. I tillegg kan Santander Consumer Bank gi gode løsninger til sine næringskunder.

 

Forsikringer

En forsikring kommer alltid godt med. Den kan være et sikkerhetsnett dersom noe uforutsett skulle skje oss. Santander Consumer Bank tilbyr to ulike forsikringer, her finner vi kortforsikring og Santander SAFE. Med en kortforsikring får du blant annet inkludert en reiseforsikring som dekker deg og din familie dersom noe skulle skje når dere er på tur. En egenandelsdekning vil også beskytte deg fra å måtte betale dyre forsikringer hos leiebilselskaper.

 

Santander Safe er en forsikring som hjelper deg dersom du skulle oppleve permittering/arbeidsledighet, dødsfall eller sykdom. Da vil denne forsikringen kunne dekke månedlig avdrag på lån, hvilket kan være vanskelig å nedbetale dersom inntektene blir redusert. I tillegg er det mulig å få helseforsikring, advokatforsikring, ID-tyveriforsikring og betalingsforsikring.

Oppsummering

Santander Consumer Bank er en av verdens største banker med flere ansatte og mange fornøyde kunder i Norden. Her blir det tilbudt en rekke ulike banktjenester, blant annet lån, forsikring, sparing og kredittkort. Dette er en solid og trygg bank med en rekke partnere verden over.

 

nb_NONorsk bokmål