yA Bank

I 2006 ble yA Bank startet som en egen norsk bank. Noen år senere i 2015, ble banken deretter kjøpt opp av svenske Resurs Bank. Derfor er yA Bank nå et helhetlig norsk datterselskap av den svenske banken. Resurskonsernet har over 5,7 millioner kunder og flere partnere i Norden. Derfor kan du være trygg på at yA Bank har et solid og stort konsern i ryggen.

 

Her er det mange muligheter for privatkunder, men yA Bank har spesialisert seg på kredittkort, forbrukslån, innskudd og andre typer lån. Hovedkontoret til yA Bank befinner seg i Oslo, men det er mulig å kontakte banken både via e-post og telefon. Skulle du være på reise i utlandet, finnes det egne kontaktmuligheter for en effektiv support og servicetjeneste.

Finansielle tjenester

yA Bank tilbyr en rekke finansielle tjenester innen kredittkort, lån, forbrukslån og innskudd. I den sistnevnte kategorien er det mulig å velge mellom en høyrentekonto eller en vanlig brukskonto. Dersom du ønsker deg gode og trygge betingelser på sparepengene dine, vil yA Bank sin høyrentekonto være et godt alternativ. Mange kunder benytter seg av dette tilbudet da det ikke eksisterer en bindingstid og det ikke er noen begrensninger når det gjelder antall uttak.

 

En brukskonto derimot, er en konto som kan benyttes til daglig bruk. Her får du en lett tilgang til midlene dine døgnet rundt. Kontobetingelsene på brukskontoen er blant markedet beste. Dette har nemlig blitt kåret til den beste brukskontoen i Norge hele åtte år på rad. Du kan selvfølgelig også benytte deg av nettbanken som er mobiltilpasset.

 

Skulle du ha behov for et kredittkort, kan søke om yA Bank sitt eget Visa-kredittkort. yA Bank kan skilte med å ha et av de beste kredittkortene i Norge, og her får kundene flere goder som kan benyttes ved handel. Gode tilbud og deals vil bli sendt til kundene via e-post og disse dukker opp med jevne mellomrom.

Lån

yA Bank kan tilby skreddersydde lån til både oppussing og diverse kjøretøy. Det er også mulig å få diverse forbrukslån uten sikkerhet. Denne typen lån kan du benytte til akkurat det du vil, men rentene vil være noe høyere enn på andre typer lån. En stor fordel med yA Bank er at de også tilbyr opplåning.

 

Forsikring

Forsikringene til yA Bank er innbakt i deres kredittkort. Her får du blant annet en betalingsforsikring, avbestillingsforsikring og en reiseforsikring. Reiseforsikringen er en av de beste forsikringene det er mulig å få innbakt i et kredittkort. Disse vil sikre deg og gjøre deg mer trygg når du har planlagt en ferie eller er ute å reiser.

Oppsummering

yA Bank er et helnorsk datterselskap av det svenske finanskonsernet Resurs Bank. Her får du tilgang på flere finansielle tjenester og spesielt er det forbrukslån og innskudd som står i fokus. Brukskontoen til yA Bank har nemlig blitt kåret til Norges beste hele åtte år på rad. Det er også mulig å få et godt tilbud på kredittkort her. Dette kortet har flere gode forsikringer innbakt i prisen.

 

nb_NONorsk bokmål