BN Bank

BN bank er et av de mest moderne bankene på det norske markedet. Det er en internettbasert bank som eies av Sparebank 1-bankene. Til tross for at de ble etablert i 1961 og byttet navn fra Næringskreditt AS, så er BN bank langt fremme på flere teknologiske områder enn mange av sine konkurrenter. Det tilbys helt vanlige produkter som omhandler din daglige økonomi som lån, brukskonto, sparekonto og en rekke andre muligheter.

 

Deres refinansierings lån har en rente fra 8,8% og har et etableringsgebyr på 950 kr. I tillegg til dette vil du kunne få enkelte gebyrer og rente på de ulike lånetilbudene, men dette bør ikke stoppe deg fra å benytte refinansiering av BN bank. Dette er tross alt et av de bedre aktørene på det norske markedet, og de er hakk i hælene på sine største konkurrenter. BN bank byr også på gode digitale betalingsløsninger, og gir deg som kunde muligheten til å benytte BankID.

Kundeforhold som privatperson og bedrift

Hos BN bank kan du som kunde være privatperson eller være en bedrift. Det spiller ingen rolle, ettersom denne fantastiske banken klarer å håndtere ulike kunder til enhver tid. Du kan enkelt bli kunde på deres nettside. Her er det en helt egen seksjon som omhandler det å bli kunde på BN bank, og det er et meget enkelt oppsett av denne siden. Det er så enkelt som å benytte tre steg for å bli kunde i et av Norges beste banker.

 

Hos BN bank er det stort fokus på både sparing og lån. Uansett hva dine preferanser er, så lønner det seg å spare. Hos BN bank får du alternativer som passer for deg og din privatøkonomi. Her kan du opprette alt fra høyrentekonto, sparekonto til boligsparing for ungdom. Dette er med andre ord banken for unge og voksne. Du får også muligheten til å benytte deg av andre metoder for sparing. Du kan blant annet opprette en spareavtale eller bruke appen Spiff, som gjør det enkelt for deg å spare alene eller sammen med dine nærmeste venner.

 

BN bank tar vare på den eldre generasjonen

Som pensjonist vil du kunne få redusert din inntekt ettersom du ikke lenger vil være i arbeid. Pensjonisttilværelsen er for å nytes og med en perfekt planlegging, så kan du leve bedre enn de fleste. Hos BN bank kan disse drømmene om pensjonisttilværelsen bli en realitet, og alt du behøver å gjøre er å legge igjen din kontaktinformasjon på siden som heter Super60. Dette er en helt egen side for deg som er over 60 år! Her vil du få god hjelp av BN banks konsulenter.

Du får alt fra lån og sparemuligheter til daglig bruk. For deg som er over 60 år, så skal BN bank gjøre hverdagen din enklere. Dette gjøres ved at du ikke betaler noen gebyrer dersom du som kunde er over 60 år, og ønsker å benytte banken sine tjenester for kort og daglig bruk. Du kan bruke nettbank, mobilbank, telefonbank eller til og med brevgiro! BN bank tar din privatøkonomi til nye høyder. Benytt deg av denne fantastiske og fleksible banken i dag!

nb_NONorsk bokmål