Lånekalkulator

Amount:
Term:
Show more results

*Renter og kostnader varierer. Du må sette deg inn i den enkeltes bank gebyrer og renter før du søker. Vår kalkulator beregner det så ca.

Finn det lånet som passer deg best ved hjelp av vår lånekalkulator

Skal du låne penger så gjelder det først å fremst å finne det lånet som passer best for deg. Vi har en liste med de mest seriøse låne tilbydere i Norge. Det gjelder for deg å finne ut hvor mye penger du ønsker å låne og hvor fort du ønsker å betale pengene tilbake. Lånekalkulatoren vil regne opp hvor lang tid og hvor mye du skal betale tilbake. Vår lånekalkulator er super enkelt og gir deg en grov regning på hvor mye du skal betale. Mange av disse vi har i vår lånekalkulator sammenligner lån ifra flere tilbydere. Så det kan være at du kan få billigere rente selv om noe annet er nevnt i vår kalkulator.

Hvorfor skal jeg bruke Mr Finans sin lånekalkulator?

Den er enkelt og lett å forholde seg til. Du bare drar den til ønsket låne beløp. Deretter vil då få opp banker som tilbyr det lånebeløpet du ønsker. Etter dette vil du kunne se hvor høy renten er og eventuelt om de har noe gebyr på lånet.

Få tilbud ifra flere steder

De smarte nøyer seg ikke bare med å sjekke opp en bank. De sammenligner med flere banker som er i markedet. Slik at de selv kan velge. Det første og beste er ikke nødvendigvis det beste. I vår lånekalkulator finner du oversikt over flere banker. Start gjerne med den som havner på toppen. Deretter kan du jobbe deg nedover. Mange av våre tilbydere sammenligner lån ifra flere tilbydere. Dette vil du enkelt kunne se i oversikten vår.

Refinansiering

De fleste av bankene i vår oversikt tilbyr refinansiering

Det er ditt valg

Husk at du bør ikke låne penger om du ikke har penger til å betale tilbake igjen lånet. Er målet ditt kortsiktig moro. Da bør du revurdere om du burde søke på lån.

nb_NONorsk bokmål