Eika Kredittbank

Vi nordmenn er på stadig utkikk etter gode kundeopplevelser. Hos Eika Kredittbank får du nettopp dette og mye mer! Dette kan vi se gjennom deres antall debet og kredittkort som strekker seg til ca. 1.000.000, og det er ikke få kort for å si det mildt. Selskapet ble etablert i 2007, og dette er kanskje noe senere enn deres konkurrenter. Det betyr dermed ikke at Eika Kredittbank ikke har fått noe fotfeste innenfor bankmarkedet i Norge.

 

Eika Kredittbank har rundt 45 ansatte som er fordelt på to ulike lokasjoner, hvor hovedkontoret er å finne på lokaler i Oslo. Hovedstaden er et naturlig valg for de fleste bankene, ettersom økonomien i Oslo er ganske så stor i forhold til resten av Norge. Den andre lokasjonen er å finne på Gjøvik, og her holder Eika Kundeservice sitt team på. Hos Eika Kredittbank får du kredittkort, usikrede lån, verdikort, billån og mye mer!

Kort og betaling

Hos Eika Kredittbank får du attraktive kort og ulike betalingsløsninger som sørger for at du som kunde kan trygt benytte disse produktene helt bekymringsfritt. Deres kredittkort er på lik linje med resten av markedet når det kommer til teknologi. Disse kortene er nemlig kontaktløse, slik at du kan spare mer tid i butikken. Hos Eika Kredittbank kan du få opptil tre forskjellige kredittkort. Du kan bryne deg på kredittkort som Gold, business med privatansvar og business med bedriftsansvar.

 

Dette er ulike Mastercard som gir deg fleksibiliteten du trenger, enten du er privatperson eller presenterer deg selv som en bedrift. I tillegg til dette får du også fordeler som kundeprogram hos NAF i samarbeid med Eika Kredittbank. De har også samarbeid med to andre aktører som Agrikjøp og Sparebanken Sør. Dette er mer fleksibilitet for deg som kunde hos Eika Kredittbank, og dette er noe alle nordmenn bør ta en titt på.

Kundeservice

God kundeservice er i disse dager helt essensielt for alle som tilbyr supporttjenester. Hos Eika Kredittbank kan du være sikker på at du er i gode hender. Hvis du lurer på noe du ikke kan finne svaret på egenhånd, så vil Eika sine konsulenter på kundeservice hjelpe deg med nettopp dette. Her kan du få svar på spørsmål om Eika Gold og Eika Business. Du kan i tillegg til dette få hjelp om sperring av kort, tyveriforsikring, reklamasjon og andre vanlige spørsmål. Hva enn du måtte lure på i forbindelse med ditt kundeforhold, så vil Eika Kredittbank sitt kundeservice gi deg svarene du leter etter.

 

I tillegg til dette byr Eika Kredittbank på en helt unik forsikring. Du får nemlig muligheten til å bryne deg på en reise og avbestillingsforsikring utenom det vanlige. Det dekker uhell, tyveri, sykdom og sørger for at du er dekket for tap på eiendeler når du ikke er hjemme. Reiseforsikringen her gjelder ferie og tjenestereiser inntil 90 dager. Du kan lese mer om dette på Eika Kredittbank sine hjemmesider. Ønsker du fleksibilitet og gode produkter for kort og betaling? Da er Eika Kredittbank din nye perfekte bank!

nb_NONorsk bokmål