yA Kredittkort

Et yA Kredittkort kan komme godt med og være en trygghet når uforutsette hendelser oppstår. Dette er et kredittkort som kan brukes helt uten gebyrer, både i utlandet og i Norge. yA Kredittkort kan skilte med å være et av Norges beste kredittkort, og banken gir mange fordeler til sine kredittkortkunder. Her kan du blant annet søke om en betalingsfri måned eller en høyere kredittramme.

 

Mange kunder liker tilbudene og godene de får med et yA Kredittkort. Mens andre kredittkort ofte har faste tilbud, vil du med et yA Kredittkort få tilbud og deals sendt på e-post med jevne mellomrom. Da er sjansene større for at du får rabatter og tilbud på varer og tjenester du faktisk benytter deg av til vanlig. Kortet kommer også med diverse forsikringer innbakt i kortet, og kriteriene for å få en innvilgelse er langt lavere og mildere enn hos mange andre tilbydere.

Fordeler

En av de største fordelen med et yA Kredittkort, er at kundene får sendt gode tilbud og deals på e-post. Disse tilbudene vil komme med jevne mellomrom og kan gi deg mange goder og fordeler. Dette kortet er også helt gebyrfritt og du har muligheten til å velge din egen PIN-kode. Dersom du har flere kort fra før, kan du altså velge en kode du allerede husker.

 

En stor fordel er også reiseforsikringen og avbestillingsforsikringen som kommer innbakt i prisen. Dette vil sikre deg dersom du er på ferie eller reise og du kan føle deg litt tryggere. Det lønner seg derfor alltid å bestille reiser med et yA Kredittkort, slik at du får beløpet dekket dersom noe skulle skje og du ikke kan reise som planlagt.

 

Det foreligger også en 50 dagers gratis kredittperiode og du vil få egenandelen dekket ved eventuelle skader på leiebil. Det kan være dyrt dersom noe skulle skje med en leiebil, men her får du altså dekning av egenandel på inntil 10 000 kroner. Dersom du allerede har et yA Kredittkort, er det også mulig å øke kredittrammen. Dette kan være en fordel dersom du for eksempel har fått høyere lønn eller har en god betalingshistorikk.

Kriterier og informasjon

Dersom du ønsker å søke om et yA Kredittkort, er du nødt å møte kriteriene som er satt av banken. Disse kriteriene er ikke like strenge som andre banker, og derfor er dette et populært valg av kredittkort. Grunnen til at det foreligger kriterier på kredittkort, er for at banken skal kunne forsikre seg om at kundene ikke havner i økonomiske kriser. Et kredittkort skal gi glede og være en trygghet samt hjelpende hånd.

 

For å få et yA Kredittkort må du være fylt 20 år og ha en brutto inntekt på minst 200 000 kroner i året. Her er både aldersgrensen og kravet for inntekt noe lavere enn hos mange andre banker. Det foreligger dog et krav om at søkeren ikke har noen betalingsanmerkninger. Banken vil derfor gjøre en kredittsjekk av søkerne. Et yA Kredittkort kommer med mange fordeler og har mildere kriterier enn andre banker.

 

 

nb_NONorsk bokmål