SEB Privatbanken

SEB har eksistert i over 160 år og er et av Nordens ledende finanskonsern. SEB operer i en rekke ulike land, men i Norge fokuserer de på Investment banking og Corporate. Dette betyr at de har et heldekkende tjenestetilbud som er rettet mot institusjonelle kunder og næringslivet. SEB er med andre ord en forretningsbank som nå er å finne i over 20 land verden over. Hovedfokuset til SEB ligger på langsiktige kunderelasjoner og god rådgivning.

Finansielle tjenester

Selv om SEB i hovedsak fokuserer på næringslivet og institusjonelle kunder, finnes det også muligheter for privatkunder. Dersom du driver med trading, kan du for eksempel benytte deg av ulike tjenester i kategorien Investment Banking. Her blir du også tilbudt personlig meglerkontakt.

 

Driver du med investering? SEB kan også tilby rådgivning innen kapitalforvaltning gjennom sitt Private Banking tilbud. Her får kunden en personlig og grundig oppfølging når det kommer til investeringer iblant annet aksjer, eksterne og interne fond, obligasjoner, valuta og derivater. Som bedrift eller institusjon har du også mange muligheter. Det er nemlig denne kundegruppen SEB har spesialisert seg på.

Lån

Ettersom SEB Privatbanken operer med andre type kunder en vanlige banker, finner vi ikke de klassiske lånetilbudene her. Derimot er det mulig å få et investeringslån eller eiendomsfinansiering samt annen form for finansiering. Dersom kundene trenger støtte eller har unike kredittforespørsler, sørger SEB Privatbanken for at kundene alltid blir prioritert og at behandlingen går effektivt.

 

En spesiell kredittforespørsel kan for eksempel være aktuell for kunder som planlegger å kjøpe næringseiendommer. Da vil SEB Privatbanken sørge for at kunden kommer i kontakt med de rette personene i banken, slik at henvendelsen blir håndtert på en effektiv måte. Målet til SEB Privatbanken er at alle henvendelser og saker skal gå problemfritt for seg.

Forsikring

SEB Privatbanken tilbyr ikke de klassiske forsikringene vi finner hos andre vanlige vanker. Men her er det mulig å få både reiseforsikring og helseforsikring innbakt i deres spesielle SBS Selected Kredittkort. I tillegg vil disse kredittkort-kundene få eksklusive tilbud som en personlig rådgiver, SAS EuroBonus Ekstrapoeng og en 24-timers concierge-service. Dette kredittkortet gir ekstra gode forsikringer som ikke alle andre banker kan tilby.

 

Reiseforsikringen er en helårsforsikring som dekker både deg og din nærmeste familie når dere er på reise. I tillegg vil det være mulig å benytte seg av den fullverdige helseforsikringen hvilket er en stor trygghet for mange kunder. Det kan fort skje uhell når en er på reise, men en helseforsikring kan være med på å gjøre oss litt tryggere og sikrere. Reiseforsikringen til SBS Selected kommer i regi av Tryg Forsikring.

Oppsummering

SEB Privatbanken er et av Nordens ledende finanskonsern. Dette er en bank som i hovedsak fokuserer på kunder innenfor kategoriene Investment banking og Corporate. Deres heldekkende tjenestetilbud er med andre ord rettet mot kunder som befinner seg i næringslivet, altså bedrifter og institusjoner. Denne forretningsbanken har sitt norske hovedkontor i Oslo, men opererer også i over 20 andre land. SEB Privatbanken ønsker å skape langsiktige kundeforhold og tilby eksklusiv rådgivning.

nb_NONorsk bokmål