Generelt

Online markedsføringstips på budsjett

Markedsføringsbudsjettet kan bli utrolig høyt dersom man inkludere visse aktiviteter, men det kan faktisk også gjøres utrolig rimelig. Det anbefales jo selvfølgelig at du setter av litt penger til markedsføring, men kanskje er det ikke råd i budsjettet akkurat nå. Vi har derfor kommet opp med noen gode tips til rimelig markedsføringer.

 

Det å ha en god markedsføringsplan er like viktig, uansett om du har en stor, liten eller mellomstor bedrift. For å generere interesse og for å få andre interessert i dine produkter eller tjenester så er de nødt til å bli eksponert for akkurat din bedrift. Dette skjer oftest via digital eller fysisk markedsføring, eller ved at markedsføringen din har truffet noen andre slik at de forteller om din bedrift videre til andre, det som ofte kalles Word Of Mouth (WOM).

 

Gjør bedriften din synlig

Uansett hvilken bransje du og bedriften din jobber i så er det viktig at du og dere blir sett slik at forbrukere ønsker å velge akkurat dere. Det er derfor viktig at du er synlig! Det er slik forbrukere blir kunder. Sosiale medier er ofte en god og rimelig start. Her har du muligheten til å promotere deg selv på en organisk og morsom måte, uten at det trenger å koste penger. Dersom du har litt ekstra penger til overs, kan dette for eksempel brukes på betalt promotering på plattformene. Dette er ikke spesielt dyrt, og det kan får deg ganske langt på kort tid.

 

Når du skal benytte deg av plattformen Instagram så er det viktig at du skiller deg ut. Det er millioner av andre bedrifter og profiler som skaper støy. Heldigvis er det noen gode triks du kan ta med deg. Å sette i gang en konkurranse er for eksempel alltid en god ide. Kanskje har du muligheten til å gi bort ditt eget produkt eller din egen tjeneste. Du kan legge til et profileringsprodukt, som en kopp med logoen deres på eller et handlenett fra Axon, dersom du ønsker å legge til noe litt ekstra. Be brukerne om å tagge hverandre – og vips så er det mange fler som ser på profilen din.

 

Bruk Instagrams algoritme

Dersom du ønsker å gjøre bedriften din så synlig som mulig på Instagram, så er det viktig at du klarer å bryte gjennom alt støyet fra andre kontoer som eksisterer på plattformen. Det er derfor viktig at du kan litt om Instagrams algoritme, slik at du har en så god mulighet som mulig til å promotere ditt eget innhold. La oss ta en titt på et par gode Instagram tips.

For det første så er det ikke «ut» å bruke hashtags, dette er en super måte å treffe riktig målgruppe. Pass på at du bruker hashtags som faktisk passer ditt innhold og som folk faktisk har en interesse av å sjekke. Når du poster bilder så bør du legge til en geo-tag, altså skrive hvor du befinner deg. Varierer litt på hvilket sted du bruker slik at bildene dine dukker opp under flere geo-tags. mrfinans.com

 

nb_NONorsk bokmål