Forbrukslån

Hva er et forbrukslån?

Forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Med et slik type lån slipper og stille med sikkerhet, som eksempel hus, bil eller andre eiendeler. Ved eksempel billån så stiller du bilen som sikkerhet. Om du ikke betaler så vil banken selge bilen for å få dekket sine utgifter. Dersom du skulle misligholde ditt forbrukslån kan ikke långiver ha rett til å selge huset ditt eller bilen i første omgang. Det er derfor det er mye høyre rente på et forbrukslån en ved eksempel andre typer lån.

Hva kan du bruke et forbrukslån på?

Du kan bruke pengene til akkurat hva du måtte ønske. Men de fleste låner fordi de har en god grunn. Se noen av våre gode eksempler nedenfor.
Utgifter du ikke var klar over
Uforutsette utgifter – Den mest vanlige årsaken til at personer tar opp forbrukslån er uforutsette utgifter. Du har en bil som ikke fungerer, badet har lekkasje, du må kjøpe noe til barna dine som er veldig viktig. Hvis man ikke har spare penger nok så er det mange som tar opp et slikt type lån.

Refinansiering av gjeld

Hvis man har mye kredittkort og forbrukslån litt her og litt der. Så kan det være lurt å samle alt dette til en plass. Hvis du skal gjøre dette så må du sørge for at du får en lavere rente en du har i dag. Du må også sørge for at den totale mnd kostnaden går ned ikke opp.

Pusse opp hus og hjem

Mange bruker et forbrukslån til å pusse opp huset. De trenger nytt bad, nytt kjøkken. Mange ønsker ikke å leve med et dårlig bad, stue eller kjøkken så derfor tar de opp et forbrukslån. Husk at det er utrolig høy rente. Men mange mener fortsatt det er verdt det PGA den økte livskvaliteten det leverer.

Hva et forbrukslån ikke burde brukes til:

– Reise og ferie
– Å betjene annen gjeld – Refinansiering er noe helt annet
– Ta opp flere lån samtidig
– Ting du egentlig ikke trenger som ny sofa, tv osv.

Anbefalt forbrukslån fra Mr Finans
Vi har laget en lang liste med mange forskjellige typer lån som gjør at du finner det som passer best for deg. Du kan bruke vår kalkulator ved å trykke her

Mr Finans er her for å hjelpe deg til å finne det som passer best for deg. Ærligheten er en viktig faktor som spiller inn når vi velger samarbeids partnere. Ser vi at det er noe snusk, så ønsker ikke vi at de skal være på vår liste. Fra tid til annen så blir vi også kontaktet av personer som ønsker å selge seg inn til oss med å betale oss penger for å gi deg bedre tilbake melding her på nettsiden. Dette er ikke slik vi operer. Hos oss skal du være 100% trygg 

Team Work

Forbrukslån
Forbrukslån
nb_NONorsk bokmål