Express bank

Express bank ble etablert allerede i 1987, men fikk ikke sitt første norske kontor før i 2008. Denne banken oppstod gjennom et samarbeid mellom Dansk Supermarked og Handelsbanken. Siden sin oppstart har Express bank vært nært knyttet til detaljhandel og har som mål å tilby skreddersydde løsninger for kreditt til nettbutikker og butikker.

 

En av spesialitetene til Express bank er refinansieringslån. Dette er et type lån som kan benyttes dersom du sitter med mange dyre smålån og kredittgjeld. Express bank har flere samarbeid med ulike finansagenter og forhandlere. Da banket åpnet sitt norske kontor hadde de et mål om å utvide tilbudet innenfor kort, lån og forsikring til norske forbrukere.

Finansielle tjenester

Express bank tilbyr to typer finansielle tjenester: Lån og forsikring. Innenfor lånekategorien er det mulig å ta opp et forbrukslån og et refinansieringslån. Et forbrukslån er et lån som ikke er gitt til et spesifikt formål. Her kan du selv velge hva du ønsker å benytte pengene til. Mange tar gjerne opp et forbrukslån dersom de har behov for ekstra midler til uforutsette utgifter.

Lån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette betyr simpelthen at du ikke behøver å stille sikkerhet i andre eiendeler dersom du tar opp lånet. Slike lån vil ofte ha høyere renter enn andre typer lån, da det alltid vil være en risiko for banken å ikke ha sikkerhet i eiendeler. Dersom du søker om et forbrukslån hos Express Banken vil du få raskt svar og ingen skjulte gebyrer.

 

Et refinansieringslån går ut på å ta opp et nytt lån for innfri gammel og dyr gjeld. Denne typen lån blir ofte tatt opp av mennesker som har opparbeidet seg mange dyre smålån. Med et refinansieringslån slipper du å betale på flere ulike lån og får dermed kun en regning å forholde deg til. Som regel vil et refinansieringslån ha langt bedre vilkår og betingelser enn de opprinnelige lånene.

Forsikring

Express Bank kan tilby en betalingsforsikring til sine kunder. Dette er et lån som hjelper deg dersom du skulle havne i økonomiske problemer og ikke ha evnen til å betjene eksisterende lån. Dette kan for eksempel være situasjoner hvor du blir syk, ufør, arbeidsledig eller permittert.

 

Det kan fort bli vanskelig å betjene lån dersom økonomien blir svekket og inntektene minsker. Men med en betalingsforsikring trenger du ikke å bekymre deg for dette. Uforutsette hendelser kan fort skje og ingen har kontroll på egen helse. Ved eventuelle dødsfall vil også denne forsikringen kunne innfri hele gjelden til avdøde.

Oppsummering

Express Bank åpnet sitt første norske kontor i 2008, og er i dag å finne i Oslo så vel som i Danmark og Sverige. Dette er en bank som har spesialisert seg på å hjelpe forbrukere som sitter med flere smålån og dyr kredittgjeld. Ved å kunne tilby gunstige refinansieringslån ønsker Express Bank og utvidet det tilbudet norske forbrukere har innenfor forsikringer, kort og lån.

 

Dersom du ønsker å vite hvor mye et lån eller en forsikring vil koste deg, har Express Banken diverse kalkulatorer som kan gi deg en veiledende pris. Det vil derimot alltid lønne seg å kontakte banken direkte for å få en nøyaktig pris og et godt tilbud.

 

nb_NONorsk bokmål