DNB

DNB er Norges største bank og de har vært der for nordmenn i over 200 år. DNB kan også skilte med å være et av de største finanskonsernene vi har i Norden, og de tilbyr en rekke ulike finansielle tjenester. Dette er også Norges største nettbank og mobilbank, i tillegg til å være en av de største eiendomsmeglerne i Norge.

 

DNB har flere kontorer spredt utover hele landet. Dette er bank som kan tilby mange tjenester til de aller fleste type kunder. Enten du er en privatperson, bedriftskunde eller representant for et konsern eller institusjon – DNB har gunstige løsninger for alle.

Finansielle tjenester

DNB kan tilby et stort utvalg av finansielle tjenester. Her finner vi tilbud innen lån, sparing, forsikring og pensjon. Blant kundene til DNB er det både privatkunder så vel som bedrifter og større institusjoner samt konsern.

 

Sparing kan foregå i alt fra vanlige sparekontoer, til BSU, fond, aksjer og aksjesparekontoer. Her er det også mulig å beregne sin egen pensjon og starte med pensjonssparing. DNB fokuserer også på de yngre kundene og har ulike tjenester som er tilrettelagt for sparing og forbruk blant unge. Boliglån og billån for unge er noen DNB sine mest populære tjenester.

Lån

Dersom du ønsker å ta opp et lån i DNB, har de tre ulike hovedkategorier. Dette er boliglån, billån og forbrukslån. Under kategorien billån og kjøretøy finner vi også lån for bobil og campingvogn så vel som båtlån.

 

Dersom du er usikker på din egen låneevne, har DNB flere lånekalkulatorer du kan benytte deg. Dette vil gi deg en omtrentlig indikator på hvor mye du kan låne til forskjellige forbruk. Dette er dog bare en veiledende kalkulator og det vil derfor lønne seg å kontakte ditt lokale DNB-kontor for en nøyaktig pris og vurdering av låneevne.

Forsikringer

Forsikringmulighetene til DNB er mange. Her finner du alt fra innboforsikring, husforsikring, dyreforsikring, reiseforsikring og personforsikring. I tillegg finnes det egne gunstige forsikringsavtaler for de yngste kundene. Jo flere forsikringer du har, desto større rabatt får du. Samlerabatten starter med tre forsikringer hvor du da får 10 % avslag i prisen.

 

DNB kan tilby en dyreforsikring hvilket er en unik forsikringstype det ikke er så mange banker som kan tilby. Det kan fort bli dyrt med veterinærregninger dersom familiens kjæledyr skulle bli syk. Da er det godt å ha en forsikring som kan hjelpe å dekke utgiftene.

Oppsummering

DNB er Norges største bank og har operert med finansielle tjenester i over 200 år. Banken tilbyr et stort utvalg tjenester til sine kunder og har flere gunstige avtaler for unge. Her er det mulig å stifte både forsikringsavtaler og lån, samt åpne sparekontoer innenfor en rekke ulike kategorier.

 

Blant kundene til DNB finner vi både bedriftskunder, privatkunder samt institusjoner og konsern. Her finnes det mange ulike tjenester å benytte seg av som for eksempel rådgivning, pensjon og forsikring. DNB er også Norges største finanskonsern og er derfor å regne som en trygg og solid bank.

 

nb_NONorsk bokmål