OppFinans

OppFinans er et unikt finansieringstilbud som kommer fra den kjente og kjære banken Nordea Direct Bank ASA. Nordea har lang erfaring innen finans og kan tilby en rekke ulike finansielle tjenester til nordmenn. Når det kommer til forbruksfinansiering av Nordea blant de største, og det er nettopp dette området OppFinans er skapt for å fokusere på.

 

OppFinans er en spesialist på markedet når det gjelder forbrukslån. Målet deres å er kunne tilby skreddersydde løsninger som skal hjelpe kundene med å oppnå drømmene sine eller rydde opp i gammel gjeld. Her vil du finne lån som er spesialtilpasset din økonomi, og som samtidig kan gi deg konkurransedyktige priser. OppFinans har en lang rekke fornøyde kunder.

Finansielle tjenester

OppFinans tilbyr i hovedsak to ulike finansielle tjenester: Refinansiering og forbrukslån. Et refinansieringslån passer for dem som ønsker å kunne spare penger og bli kvitt gammel og dyr gjeld. Mange har gjerne flere smålån de betaler ned på hver måned. Med et refinansieringslån er det mulig å bli kvitt alle disse smålånene. Da vil du stå igjen med et enkelt lån og kun en regning å fokusere på.

 

Et forbrukslån er et usikret lån som gir deg muligheten til å benytte lånebeløpet til det du selv ønsker. Her blir ikke beløpet gitt til et spesifikt formål som ved for eksempel et huslån eller billån. Med et forbrukslån behøver du ikke å stille sikkerhet i egne eiendeler, hvilket betyr at banken ikke tar pant. Grunnet dette vil et forbrukslån ha noe høyere renter enn andre lån.

Lån

Dersom du ønsker å ta opp et lån hos OppFinans, har du altså to muligheter. Et refinansieringslån kan spare deg mye penger i måneden dersom du allerede har flere smålån eller dyr kredittgjeld. Med et refinansieringslån vil du som regel ende opp med langt bedre vilkår og betingelser enn hva de opprinnelige lånene hadde. I tillegg har du muligheten til å søke om lån sammen med en medsøker for å få bedre renter.

 

Et slikt lån kan hjelpe mange mennesker ut av økonomiske kriser. Det er helt uforpliktende å sende inn en lånesøknad til OppFinans. Fordelene med et refinansieringslån er mange, ikke bare vil det spare deg penger på renter, men det vil også gi deg en bedre og mer oversiktlig økonomi.

 

Et forbrukslån derimot, er et lån som kommer med noe høyere renter enn andre typer lån. Dette er fordi denne låneformen ikke krever at du stiller med sikkerhet i noen av dine personlige eiendeler. Et forbrukslån blir brukt av mange til å kunne oppfylle drømmer som for eksempel å pusse opp kjøkkenet eller badet.

Oppsummering

Oppfinans er et finansieringstilbud som kommer fra Nordea. Målet til Oppfinans er å gi kundene sine skreddersydde løsninger som kan hjelpe dem med å realisere drømmer eller rydde opp i økonomien.

 

Oppfinans er en spesialist på forbrukslån og gir lån som er egnet hver enkelt kunde sin personlige økonomi. Her er det mulig å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet for å oppfylle en drøm, eller et refinansieringslån for å få orden i økonomien og bli kvitt gammel gjeld.

 

nb_NONorsk bokmål