Generelt

Brage finans – finn finansieringen du er på jakt etter

Det er mange måter å finne finansiering på online, men det kan ofte lønne seg å finne finansiering som er spesielt laget for det du skal finansiere. Her skal vi se litt nærmere på Brage finans og hvordan du kan finansiere dine drømmer.

Billån med Brage finans

Er du på jakt etter lån til ny bil? Så kan et billån være en praktisk løsning. Med Brage finans kan du få billån og kaskofritt billån kun med krav til ansvarslån. Du kan også få et grønt billån hvis du planlegger å kjøpe elektrisk bil eller en hybridbil. Du kan få billån til både nye og brukte biler til en nominell rente fra 2,95%.

Du trenger ikke å ha funnet drømmebilen enda for å få et billån. Du kan nemlig også få finansieringsbevis så du har pengene klare som kan omgjøres til lån når du finner drømmebilen. Hvis du ønsker betalingsforsikring, så er det også en mulighet med Brage Finans, så er du forsikret hvis du mot all formodning ikke kan betale lånet ditt i henhold til låneavtalen.

Hvis du skal kjøpe en 0-utslippsbil, kan du få billån til bedre vilkår med grønt billån. I tillegg til billån, så tilbyr Brage Finans også caravan lån for deg som vil dra på idyllisk ferie i campingvogn eller bobil. Renten på lånet vil avhenge av hvor mye du betaler i egenandel. Her kan du også søke om finansieringsbevis, i tilfelle av at du ikke har funnet den helt riktige caravanen enda, og gjerne vil ha pengene klare når du finner den helt riktige.

Båtlån med Brage Finans

Det er ikke bare billån du kan få med Brage Finans, du kan også få båtlån. Du kan låne til mange forskjellige båter, både båt under 7 meter, over 7 meter og RIB-båt. Du kan få båtlån hos Brage Finans til en nominell rente fra 3,50%. I likhet med billån og lån til caravan, så kan man få et finansieringsbevis hvis man ikke har funnet riktig båt enda, så man står klar til å kjøpe.

Sammenlign flere lån

Det er alltid en veldig god ide å sammenligne flere lån når du skal låne penger på nettet. Selv om du tror du har funnet det perfekte lånet for deg, så kan det gi en ekstra bekreftelse å sammenligne. Det kan man gjøre på flere måter. Man kan for eksempel gå inn på en smart sammenligningsside og sammenligne flere lån ved å se på vilkår og låneeksempler, eller man kan gå inn på hvert enkelt låneselskap eller banks side og se hva de kan tilby. Man kan også velge å sende en søknad til flere banker. Hvis du vil ha en mer oversiktlig løsning, kan du bruke avenuefinans.no. Da kan du enkelt sammenligne flere lån, ved å innhente konkrete tilbud. Du sender bare en enkelt lånesøknad som blir formidlet til flere banker, så får du eventuelt tilbud tilbake som du kan sammenligne. Da har du mulighet for å velge det beste og finne det som passer best for deg og dine behov. Hvis du vil holde deg oppdatert på nyheter om lån og andre ting, kan du følge godt med på scandimedia.no.

nb_NONorsk bokmål