Real finans as

Real Finans AS - Sammenlign kredittkort og forbrukslån

Real Finans AS 

Real Finans hjemmeside - Trykk her

Real Finans AS er en del av Folkelånet Telefinans AS etablert i 1985 og er et av landets fremste formidler av lån og forbrukslån. Kjennetegn for Real Finans er følgende rask og trygg behandling og sikre utbetalingsrutiner. Som de selv skriver på sin nettside: Raskt – Enkelt og Sikkert.

Real Finans AS sammenligner lån - forbrukslån og kredittkort ifra flere banker. Ønsker du å se hele listen. Besøk Real Finans sin nettside

Hvor mye kan jeg låne? 

Du kan låne helt opp til 500 000,-

For å kunne låne penger ifra Real Finans

  • Du må være over 18 år
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso
  • Har du betalingsanmerkninger eller inkasso så kan du få lov om du har kausjonist.
  • Ha Bank ID
  • Være Norsk statsborger eller ha skattet til Norge de siste 3 årene

Hvordan får jeg lån?

Hvis du består kravene til å få lån. Vil du kunne velge mellom flere tilbydere. Noen har fått tilbud fra 2-3 mens andre vil få tilbud fra flere banker. Dette varierer veldig ifra person til person som søker.

Hvordan betaler jeg tilbake igjen pengene jeg har lånt?

Det er viktig at du betaler tilbake lånet ditt så fort som mulig. Hver enkelt bank har sine egne rutiner på tilbake betaling av lånet. På Real Finans Norge sine nettsider vil du enkelt kunne se samarbeidene banker. Du selv gjøre det kjent med tilbakebetalings rutiner i forhold til det lånet du har søkt på.

Hva skal jeg gjøre om søknaden min blir avslått?

Hvis du tror at det har skjedd en feil. Må du kontakte Real Finans. Kanskje du har skrudd på slik at du har blitt svartelistet hos kredittsjekk firmaene? Noen gjør dette for å unngå å bli svindlet på nett.

Hva skjer hvis jeg ikke betaler tilbake igjen lånet mitt?

Hvis du ikke betaler tilbake igjen lånet vil dette bli oversendt til inkasso. De vil kreve trekk i lønn. Hvis du har problemer med å tilbake betale igjen lånet ditt. Så kontakt banken du har lånt penger av. De fleste banker vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg.

Real Finans kredittkort

Kan jeg søke om Real Finans kredittkort? Ja det kan du. I søkesiden på nettsiden deres har de flere forskjellige kredittkort som du kan søke på.

Slik kommer du i kontakt

Du kontakter de enkelt via deres nettsider.

Real Finans erfaringer

Ettersom det vi kjenner til har vi ikke noen negativer erfaringer med Real Finans. Hvis du har erfaringer med Real Finans kan du gi de en tilbake meldingen i feltet under.

PRISEKSEMPEL

65.000 kr over 5 år
Effektiv rente: 14,0%
Kost:  24.093 kr.
Total kost: 89.093 kr.

Laveste nominelle rente 6,49 %.
Høyeste rente 26,9 %

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mr finans
Average rating:  
 0 reviews
nb_NONorsk bokmål
nb_NONorsk bokmål