Generelt

Derfor bør du bruke en lånemegler

Det finnes en rekke banker på det norske markedet, de fleste med forskjellige tilbud, rente og kvalitet på servicen de tilbyr. Til tross for et bra tilbud, så er det fortsatt mange som bare forhører seg med den lokale banken de har vært kunde av i alle år når de skal forhøre seg om et forbrukslån. Dette er synd litt synd, for da kan man gå glipp av tilbudene som kan spare deg tusenvis hvert år.

Som resultatet av dette har det dukket opp nettsider som hjelper deg å sammenligne lån, som oftest etter rente. Dette er fint, men det betyr ikke alltid at renten vil holde seg på det nivået over en lengre periode. Det er heller ikke uvanlig at bankene lager lånepakker med svært lav rente som nesten er umulig for de fleste å få, men bruker det som lokkemiddel for å få deg til å ta kontakt, slik at de kan selge deg inn et annet låneprodukt med høyere rente.

Her kommer lånemeglerene inn i bildet. De låner ikke selv ut penger, men jobber som mellomledd mellom deg og banken. Å bruke en lånemegler er som oftest gratis og målet er at du skal spare tid da du bare trenger å sende inn en søknad, som de igjen videresender til de aktuelle bankene.

Centum Finans er eksempel på en slik lånemegler. De har en rekke bankpartnere de samarbeider med og har løpende kontakt med. Dette gjør at de raskere kan kvalifisere søknaden din og sende den inn til de aktuelle bankene. De får så et tilbud i retur og det blir opp til deg å velge om du vil akseptere eller ikke. Uansett om du velger å ta i mot et lånetilbud eller ikke, så koster det deg ingenting å bruke Centum sine tjenester. Alt er helt uforpliktet. Med andre ord, om du skal søke et forbrukslån opp til 350.000 kroner eller du
ønsker refinansiering av mindre lån eller kredittkortgjeld, så bør du spare deg selv tid og penger og gå direkte til vår liste over lånemeglere.

nb_NONorsk bokmål