Generelt

Fordeler med kredittkort

Det finnes en rekke fordeler med kredittkort og i denne artikkelen skal du få vite mer om dette.

 

Du vil alltid ha penger tilgjengelig

Dette er nok den fordelen som de aller fleste liker svært godt. Det å alltid vite at man har penger hvis man for eksempel tar seg en tur på lokalbutikken og man ikke er sikker på om man har nok penger på saldo eller om lønningen har kommet inn. Derfor er det alltid greit å ha et kredittkort i bakhånd. Det er også veldig lurt å ha med seg på utenlandsreise, ettersom du aldri vet når du kan få behov for det. Ofte er regler for pengebruk og kredittkort annerledes i utlandet, så det å ha et universelt kredittkort kan hjelpe deg langt på vei til å for eksempel leie bil eller noe lignende. Kredittkort gir deg mange fordeler!

 

Det som også er veldig bra er at du kan se hvor mye du har brukt på en oversiktlig måte. Dette kan du jo også gjøre med bankkort, men med kredittkort er det ekstra tydelig.

 

Fordelsprogrammer

Det finnes en rekke ulike typer kredittkort der ute som tilbyr ulike fordeler. Dette gjør at du for eksempel kan tjene opp «penger tilbake/cashback» eller du kan opptjene flybonuspoeng eller andre fordeler som passer til din livsstil. Hvis du ser på Ikano Visa kan du se at det tilbyr en rekke fordeler som du kan benytte deg av.

 

Det er også andre fordeler med kredittkort, hos noen får du for eksempel reiseforsikring som en del av pakken. Du vil også ha en helt annen sikring på kjøpene du gjør på nett med et kredittkort. Du vil også slippe en del avgifter og gebyrer når du betaler med kredittkort.

 

Bygge opp kreditt

Dette er det mange som holder på med, men det er kanskje mest vanlig i utlandet. Det å vise at du kan betale og holde styr på kredittkortet ditt viser at du har kontroll på økonomien din på mange måter. Det er derfor mulig med ulike kredittkort å bygge opp kreditten din, slik at du kan få tilgang på visse lån eller visse tilbud i banken din.

 

Dette er bare noen av fordelene du får ved å skaffe deg et kredittkort. Vi er sikker på at det er enda flere, så her er det bare å sette i gang å lete etter kredittkortet som passer for deg!

nb_NONorsk bokmål