Generelt

Spv billån

Skal du kjøpe ny bil og ser etter gode muligheter for finansiering? En av de bankene som gir god mulighet til å realisere drømmen når det kommer til bil er Sparebanken Vest, som gjør det litt lettere og ikke minst tryggere å finne det riktige lånet for akkurat dere. Det er noe med å få et lån hos en trygg låner som gjør at alt føles litt bedre og de har i tillegg partnere de samarbeider med som gjør hele handelen litt bedre.

Når man skal se på hvor man vil låne penger til å kjøpe ny bil er det nemlig ikke bare finansieringen man skal tanke på, men også elementer som forsikring. For det er kanskje noe av det aller viktigste når det kommer til å finne ut av hvordan man passer best mulig på den nye bilen sin. Det å inngå gode avtaler fra begynnelsen gir en god følelse og kan være med på å gi livet med bil en god start rett og slett.

Beregn prisen på lånet

Hvis man skal gjøre seg klar til å snakke med banken om finansiering av en bil kan det være en god idé å kikke på den kalkulatoren som spv har på hjemmesiden sin. Der kan man bruke prisen på bilen og det innskuddet man har spart opp selv til å se hvordan det kommer til å se ut i forhold til lån, sånn at man kan se om det passer inn i budsjettet før man faktisk velger å gjøre det.

Det skader absolutt ikke å være ekstra forberedt når man skal snakke med banken om finansiering, så det å sjekke der selv ført kan gjøre at man går inn til den samtalen med litt mer rak rygg og ikke noe er vel egentlig bedre enn det?

Få et litt grønnere lån til et litt grønnere valg

Det er ingen hemmelighet at det er viktig at vi tenker mer bærekraftig og det hjelper virkelig å tenke bærekraft når man skal velge seg en ny bil. Det er noe som blir mer og mer viktig og belønnes også derfor med bedre priser og vilkår en man kan få for andre lån.

Hvis man har lyst til å gjøre et litt grønnere valg kan man vurdere å få et lån til for eksempel en el-bil eller en løsning som er litt mer hybrid, men fortsatt mye mer miljøvennlig enn en helt vanlig bil som enten har bensin-motor eller diesel-motor. Når man velger litt grønnere, kan man faktisk også få litt bedre vilkår og løsninger enn hvis man bare hadde brukt en vanlig lånekalkulator til lån på en vanlig bil.

Staten vil nemlig at vi skal velge litt mer miljøvennlige løsninger og derfor er det masse gode fordeler for dem som velger en litt grønnere bil. Det gjør også at man ikke kan regne ut prisen på et lån til en mer grønn bil i den samme kalkulatoren som hvis man for eksempel skal kjøpe en helt vanlig bil. De forskjellige tingene som spiller inn har med alt fra vilkår til renter å gjøre, og kommer til å påvirke det resultatet man sitter med til slutt, så det har sin helt egen kalkulator.

nb_NONorsk bokmål