Generelt

Tjen penger på YouTube

Tiden vi lever i nå byr på drøssevis med ulike måter å tjene penger på nettet. Noen driver med online kurs, mens andre selger tjenester eller informasjon. Noen tjener penger rett og slett bare på være kjent på sosiale medier. dette kan være influensere son lever av annonseinntekter og sponsede produkter, eller som bare har nok følgere.

Om du har en masse følgere på sosiale medier, kan det være en god ide å starte en YouTube kanal. mange har blitt millionærer som følge av å ha en konto på denne plattformen. det krever selvfølgelig litt jobb, men det gjør det uansett hva man driver med. Om du liker å lage videoer og ikke er redd for å eksponere deg selv, kan dette være en bra karrierevei.

Om det å tjene penger er eneste motivasjon for å starte kanalen din, kan det kanskje være lurt å satse på noe annet. Du må synes det er gøy å holde på med, for å gjøre det i lengden. Om du kun ønsker å bli rik fort, kan du heller lese Økonominyheter.com og lære mer om økonomi og penger. Det er viktig at vi liker det vi gjør, for å ikke gi opp midtveis.

Før kunne du begynne å tjene penger på YouTube kanalen din allerede fra første stund. Dette har YouTube imidlertid endret på. Du må ha minst 1000 følgere og et visst antall ser minutter i måneden, far og kunne begynne å tjene penger. er du får betalt for er at annonsører kan vise sine produkter før eller etter din video.

Hvordan kommer du i gang?

Om du har lyst til å starte en egen YouTube kanal, er det mange ting å tenke på. det første du må bestemme deg for er hva kanalen din vil skal handle om. Hva skal temaet være, og hvilken type innhold vil dele med dine følgere? Det er greit å ha dette klart for seg, sak så seerne vil forstå hva kanalen din egentlig handler om.

Så hva kan en YouTube kanal egentlig handler om? Her er det kun fantasien som setter grenser. det finnes folk som har vært suksessfulle med alle typer kanaler, enten den har handlet og ville dyr eller hvordan en lager best mulig matpakke. jo klarere profil du har på din kanal, jo lettere er det for dine følgere å finne deg.

Det er lurt å ikke prøve å skulle nå alle, men tilpass innholdet for en type interesse. du kan fortsatt variere innholdet mye, men sørg for at det er en rød tråd i det du gjør. Men før du setter i gang med å lage innholdet må du skape selve kanalen. hvete i seg selv er en enkel prosess, men du må også sørge far at den ser tiltalende ut.

På kanalen din trenger du et såkalt kanal cover. dette skal illustrere kanalen din godt, og det er viktig at du bruker et bilde i høy kvalitet. om du ønsker å legge tekst over bildet, kan du enkelt gjøre dette i et program som canvas eller picmonkey. du kan da få grafikken til å se svært profesjonell ut. data vil være det første dine følelser når de kommer til kanalen din, så det er derfor viktig at det ser bra ut.

Lag videoer

kanskje er du helt ny til det å lage videoer. du trenger allikevel ikke å bekymre deg. the å redigere plater videoer er ikke lenger noen sak, dette er takket være alle de flotte video redigerings programmene vi har tilgang på i dag. du kan i disse både legge filter på videoene, klippe bort ting som ikke skal være med og legge til morsomme effekter tenkte.

du trenger ikke et fancy program for å redigere videoene, ofte er det du har på mobiltelefonen din godt nok. mange iPhone brukere liker å bruke programmet iMovie, Og følger de får nok ut av dette. Om du ønsker et mer avansert program som du kan bruke på datamaskinen din, er heller ikke disse vanskelige å finne.

når du skal filme med selve videoen, er det viktig at du ikke beveger kameraet for fort. du bør også sørge for at du har godt lys, og at lyden vil produseres i god kvalitet. Ingen orker å se lenge på en video hvor både lyd og bilde er dårlig. Legg derfor ekstra arbeid ja dette skal se bra ut. tenk på at en god video kan ligge på YouTube i årevis å tjene inn penger til deg.

Du vil være glad så jeg når jeg for at du tok deg god tid i produksjonen, så du lager en video du blir godt fornøyd med. denne skal tross alt deles med hele verden. Men hvordan vet du at videoen når er de du ønsker? Også her er det noen triks som vil hjelpe videoen din å reagere på topplistene. disse skal vi se litt nærmere på nå.

Hvordan bli populær på YouTube?

Det er mange som mener de har suksessformelen, for hvordan du skal bli populær på YouTube. det har vist seg at den sikreste veien er å produsere godt innhold, og poste jevnt og trutt. om YouTube ser at du er kontinuerlig med dine videoer, vil etterhvert anbefale de til mange flere. mange synes de første 1000 følgerne er de vanskeligste å få, og at det deretter går mye lettere.

en annen måte å nå ut til mange på, er å benytte seg av annonser. du kan ta sørge for at mange flere får sett en video, men du er ikke garantert å få flere følgere. om videoen er god er sjansene imidlertid større for at de velger å følge deg videre. Etter at du har nådd 1000 følgere, vil også de anbefale deg til mange flere helt uten kostnad.

Vi håper du føler deg inspirert nå, og klar for å starte din helt egen kanal. Verden trenger flere positive og oppløftende stemmer, spesielt i tider som nå. Vi ønsker deg lykke til, og håper å se akkurat din kanal gå til topps i framtiden.

 

nb_NONorsk bokmål